dinsdag 23 oktober 2012

Kerstkaart in bruintinten

 
Hallo allemaal,

Mijn eerste twee werkdagen ziten er alweer op. Nog een dagje en dat heb ik alweer weekend. Het was wel weer even wennen om in het ritme te komen zeker wanneer het zonnetje buiten zo lekker schijnt. Maar goed het is ook wel weer erg gezellig om weer terug op school te zijn.

Ik was nog vergeten te vertellen dat ik in mijn vakantie twee hele leuke pakketjes op mijn deurmat vond. De eerste kreeg ik van Gerda's hobbyshop uit Putten.


Dit is de prijs die ik gewonnen heb bij het scarpcardschallengeblog. Met deze vintage plaatjes ben ik nu een kaartje aan het maken, die ik jullie binnenkort zal laten zien.

Het tweede pakketje wat de postbode bij mij  bezorgde kwam van Miranda. Ik was helemaal blij met dit onwijs leuke pakket.
 Er zaten enorm veel leuke spulletjes in waar ik de komende tijd lekker mee aan het werk ga.
Miranda enorm bedankt voor deze gave candy (die je overigens erg leuk verpakt had) maar ook voor je leuke en lieve kaart.

 Nu nog even wat over mijn post.
Vandaag wil ik jullie ook weer een kerstkaartje in bruintinten laten zien. Ik vind dit soort kaartjes zelf zo mooi. Daarom heb ik er in mijn vakantie ook weer eentje gemaakt. Het modelletje wat ik gebruikt heb heb ik al een keertje eerder gemaakt. Erg leuk om te maken met een heel leuk effect omdat het ruimtelijk is. Het dp is van maja. Het magnolia afdrukje heb ik met Derwent potloden gekleurd. Verder heb ik een stukje jute, een stukje bolletjes lint, lekker veel stansjes en enkele sterretjes van de Xenos gebruikt. Het tekststempeltje mocht ik van Bianca lenen, bedankt nog daarvoor.
Ik ben op dit moment lekker op dreef met het maken van kerstkaartjes. Ik ben er nog lang niet maar in de maand december heb ik minder stress dan voorgaande jaren en dat is toch wel een heel fijn gevoel. Op de foto hieronder zie je hoe het kaartje er van de zijkant uitziet.


Ik wens jullie weer een hele fijne avond en tot snel maar weer. Ik hoop zo nog even een snelle blogronde te kunnen doen en anders morgen weer.
Groetjes Mirande

 

21 opmerkingen:

  1. Hee Miran, wil ik net naar bed gaan zie ik alweer een post van je. Je gaat goed met de kerstkaarten.
    Deze is ook weer zooo leuk. En ook helemaal mijn stijl, in die bruintinten.
    Je kadootjes die je gekregen hebt zijn ook erg leuk. En al die vintageplaatjes....mmmmmm....erg mooi. Slaap lekker en tot gauw.
    Zouden we niet nog een keer afspreken,hihi, ik zie je ook zo weinig op school???
    Nou miss deze week. Trusten.
    Grt Patricia

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat heb je er weer wat moois van gemaakt. Inderdaad die bruintinten zijn erg mooi, ook niet zo traditieoneel. Leuke candy' s heb je gewonnen, altijd een verrassing als er een pakketje in de brievenbus zit.
    Groetjes, Nelleke

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Mooi! Erg mooi!
    Ik heb er ook alweer twee dagen opzitten. Ik ben mijn vakantie geëindigd met een keelontsteking, gisteren en vandaag wel gaan werken maar gisteren dus zonder stem thuis gekomen. Maar goed, mijn weekend is begonnen dus hopelijk nu ook snel herstel. Je pakkertjes zijn trouwens ook erg mooi! Veel plezier ermee.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat heb je prachtige spullen gewonnen, je kaartje ziet er ook geweldig mooi uit zo in die bruin tinten.

    Groetjes Ans

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat een prachtig kaartje heb je gemaakt zeg, schitterend zo in die bruintinten!! Zeker grappig dat we met de zelfde stempel en met die lantaarnpaal een kaartje gemaakt hebben, het is ook wel een hele leuke combinatie toch??
    Wij hebben deze week nog vakantie, helaas zitten wij wat noordelijker.... niet zulk lekker weer... maar wel lekker weer om binnen dingen te doen, morgen gaan we lekker gevulde speculaas bakken... mmmmmmmm
    Je bent wel super verwend zeg, wat een mooie kadootjes!!! Veel plezier er mee!

    gr. arjette.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Hoi Mirande, wat leuk dat je mijn blog bezocht hebt! En dankjewel voor je complimenten hoor, ga d'r bijna van blozen hihi! Jij boft trouwens zeg, wat een super leuke spulletjes heb je gewonnen. Je kaart is echt schitterend, en ook ik ben dol op die mooie bruintinten! Ook ik ben al twee dagen aan de slag en wat een week is dit zeg; vanmiddag een studiemiddag gehad, morgenmiddag nog een studiemiddag en volgende week (naast een teamvergadering) nog één! Pff, echt niet normaal hoor! Heel slecht gepland en bovendien krijgen we op deze manier veel te veel op ons bordje. Lang leve ons MT grrr! Nog 8,5 week tot de kerstvakantie haha! Groetjes Frea

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Hoi Mirande,
    Je kaartje is prachtig hoor..ik vind het model ook erg leuk... super ingekleurd.. helemaal mooi.
    en..wat een bofferd ben jij om de candy te winnen en ook het prachtige pakket..WOW..super..

    Liefs Ans

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Wat een leuk model, ik had hem al vaker gezien en hij staat op mijn to do lijstje. Maar als ik jou mooie kaart zo zie, krijg ik wel zin om aan de slag te gaan haha.
    gr linda

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Wat een mooie aart is dit weer en veel plezier met je spullen.
    Liefs, Marianne

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Wat een mooie kaart! Het model is erg leuk en de kleurencombinatie en de gebruikte materialen zorgen voor een mooi geheel. En wat fijn, je ontvangen spulletjes! Ik ben héél benieuwd naar je eerste kaart zonder afbeelding!

    BeantwoordenVerwijderen
  11. prachtige kaart.
    gefeliciteerd met je mooie prijsjes

    BeantwoordenVerwijderen
  12. prachtige kaart gemaakt.
    mooie ontwerp!!
    en de prijs...helemaal aan jouw besteed. echt volgens mij jouw stijl.
    gefeliciteerd met het winnen van de candy. zit inderdaad heleboel in.
    veel plezier!
    groetjes

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Wat heb je prachtige hobby spullen ontvangen, veel plezier ermee!!! Mooie kaart weer, schitterend van kleur!!!

    Groetjes Tinie

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Hoi Mirande! Wat een prachtige kerstkaart heb je gemaakt zeg! Heel leuk met de bruintinten, ziet er prachtig uit. Leuk dat je in de vakantie zo verwend bent, altijd leuk zulke verrassingen :) Je zult nu wel weekend hebben als je dit leest, heerlijk! Geniet er maar van, ondanks dat het weer niet zo geweldig schijnt te worden.... Mijn werkweek begint morgen pas hihi.
    Groetjes Annika

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Dat zijn idd leuke pakketjes op de deurmat. Daar ga je vast iets leuk van maken.
    Je kaartje is ook prachtig geworden!
    Groetjes Nicolet

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Het maken van zo'n kaartje staat nog op mijn verlanglijstje.
    Als die half zo mooi wordt als die van jou ben ik tevreden.
    Groetjes Babette

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Wat een schitterende kaart Mirande.


    Liefs Riet.

    BeantwoordenVerwijderen
  18. Heel erg mooi kaartje Mirande, vind die bruintinten super! Leuke pakketjes heb je gekregen, heel veel freubelplezier ermee.
    Groetjes Diana.

    BeantwoordenVerwijderen
  19. prachtig dit kaartje. Maar veel te veel wer voor een weggeef kerstkaartje. Als de ontvanger het na de kerst in de prullenbak mikt, zoooo zonde. Prachtig model ook.

    BeantwoordenVerwijderen
  20. Wauwwww prachtige kaart heb je gemaakt. via via kwam ik hier op je blog. Schitterende creaties maak je. Groetjes Marga.

    BeantwoordenVerwijderen
  21. Heerlijk zulke pakketjes ontvangen daar weet jij wel weg mee, ben benieuwd wat je er allemaal mee gaat maken.
    Je kerstkaart is echt prachtig in die bruintinten.

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog. Ik vind het erg leuk om al jullie reacties te lezen en het werkt voor mij enorm motiverend om nog meer creaties te maken. Bedankt voor je bezoekje en hopelijk tot snel.
Groetjes Mirande